ahp kop

 24 Januari 2021

35-jarig bestaans feest 16 november

Share

Wat organiseer je als de vereniging 35 jaar bestaat. Een tocht, een menfestijn, een Barbecue in de zomer, een clinic, een feestavond, een dagje uit of gaan we omdat het in november plaats vindt iets anders doen.

winter bbq1Het bestuur had gedacht om een aantal goede zaken te combineren, aangevuld met wat nieuwe varianten en heeft dus een programma georganiseerd met daarin verwerkt een Winter Barbecue, een fotoreportage uit de oude doos om herinneringen op te halen en een pub quiz waar in teams uw kennis wordt getest van de "menwereld", uw paardenkennis en de historie van de club, barbecueën, hapjes en drankjes en dit alles vindt plaats op 16 november in een verwarmde ruimte aan de Flierderweg 1 Gorssel, bij de Fam. Samberg die de ruimte daarvoor ter beschikking wilde stellen.

Om een beeld te krijgen van wie er allemaal willen komen zouden we het erg op prijs stellen als u zich zou willen aanmelden, dit in verband met de organisatie, de catering, de drank, de stoelen en ga zo maar door. Ook om te voorkomen dat we als bestuur een hoop werk willen gaan verrichten terwijl er maar een paar leden zouden willen komen.

Nou weten we dat paardenvolk gevraagd moet worden of ze mee willen doen, dus bij deze: geef u op voor 9 november, want het wordt vast weer gezellig en een prima avond.

pubquizDe avond begint om 18.00 uur met een welkoms borreltje om op te warmen en even gezellig bij te kletsen en daarna het eerste gedeelte van de Pub quiz. In groepjes van 4-5 deelnemer vormt u een team wat dan strijd om eeuwige roem tegen andere teams, met vragen over de mensport, het koetsiersbewijs, paardenkennis, de rijke historie van de club en nog veel meer.

Hierna de BBQ met ondertussen historische foto's e.d., op een groot scherm uit de oude doos om naar te kijken en herinneringen op te halen. Daarna het tweede gedeelte van de Pub quiz met hapjes en drankjes. Hierna de bekendmaking van het meest intelligente of slimste team en napraten en genieten.

U leest het, een afwisselend programma met hopelijk voor een ieder wat wils. Oftewel geef u nu op en geef aan met hoeveel personen u wilt deelnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de telefoon bij het Secretariaat, 0575  510241, Mw. Renate Lenselink-Mellenberg, Nachtegaalstraat 8, 7211 GN Eefde.

De toegang is beperkt tot leden/donateurs van de vereniging inclusief een introducé.

Dus Zaterdag 16 november het 35-jarig bestaansfeest van uw club, we hopen u te zien en te spreken.

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.