ahp kop

 19 Januari 2021

Ploegen bij de Carousselgroep

Share

Zaterdagmorgen en dan om 10.00 uur op een landbouwveld in Hall met meerdere aanspanningen klaar staan, die een bijna vergeten activiteit gaan uitvoeren, wat kan het menleven toch mooi zijn. Zelfs het weer werkt mee.

Ploegen met paard. Na de koffie inspannen en heel veel ontdekken, want ook zij doen dit niet meer dagelijks. Gelukkig bij elkaar opgeteld, vele honderden jaren ervaring, dus even puzzelen, overleggen, uitleggen en dan beginnen.

De eerste voren zijn nog wat rommelig maar gaandeweg wordt het steeds rechter en zie je dat paard en ploeger er steeds meer zin in krijgen en de slag te pakken krijgen. Ook de toeschouwers die spontaan stil gaan staan bij zoveel paarden op een veld genieten intens.

Tegen 12.00 uur broodje en kop soep op het veld en dan gaan sommigen nog stug door, ze kunnen er geen genoeg van krijgen. Prachtig dat dit nog kan en gedaan wordt. Zeker voor herhaling vatbaar wat ons betreft.

Dank voor de mogelijkheid, de gastvrijheid, de koffie, de soep, de broodjes, het mogen genieten en het veld dat ter beschikking werd gesteld.

Hieronder de foto's

foto1 foto2
foto3 foto4
foto5 foto6
foto7 foto8
foto9 foto10
foto11 foto12

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.