ahp kop

 25 Januari 2021

Dag van Achter 't Peerd

Share

    

   Dag van Achter 't Peerd 2007 

Zondag 14 oktober is de dag van Achter 't Peerd weer verreden, met niet minder dan 26 deelnemers. Spaon mar An uit Almen met een hele delegatie, hetzelfde geldt voor de carrouselgroep ook zij waren goed vertegenwoordigd, en heel wat eigen leden hebben hun van de goede kant laten zien. Vanuit het bestuur was er veel werk verricht om er een gevarieerd programma van te maken voor de deelnemers. Wat natuurlijk ook mee speelde was het prachtige weer, in de zon was het haast zomers te noemen. Om 10.00 uur werd er door eerste deelnemer gestart in een vaardigheidparcours, daarna was er rond het gat van Rood een hindernis gecreëerd. De dikke boomstammen en aangevuld met enkele tonnen was dit een volwaardig opstakel. Voor sommige aanspanningen was de deksel van de waterput een echte ophouder, maar de meeste deelnemers kwamen er dan ook goed door.
Als de hindernis gereden was vertrok men voor een wegtraject van 9,5 kilometer, voor onderweg kreeg men de opdracht een cryptogram op te lossen, of het cryptogram was te moeilijk of het IQ van de deelnemers te laag, al met al kwamen er weinig of geen goede antwoorden uit. Een leer voor de volgende keer dit moet iets zijn in de trant dat een ieder dit kan oplossen. (kleuterschool niveau) Als men dan terug kwam bij het clubhuis was het nog een keer vaardigheid, de hindernis en ter afsluiting een speel uw spel. Ook het speel uw spel was voor heel wat deelnemers niet de gemakkelijkste opdracht. Na heel veel en heel lang te hebben verkend, sommige keken eerst de rijkunsten van een ander af en gingen dan van start.
Maar alle deelnemers hebben super hun best gedaan, Peter de Haas stapte halverwege het parcours af want als hij zei links ging Fenneke voor ons (Petronella) rechts,
Harry van Schoten was diegene die de kunsten af had gekeken maar kwam de ring uit met de opmerking ik ben al net zo slecht als de anderen.Er werden tussen de 275 en 2975 punten bij elkaar gereden maar ja verschil moet er zijn.
De besten per onderdeel van dit jaar:
Vaardigheid Arthur foutloos en binnen de tijd.
In het wegtraject kreeg Peter Lenselink de minste strafpunten,
ja met zijn super Fries Flobke gelukkig ging dit parcours over de verharde weg en met brokken van Wim Rood erin.
Het snelst in hindernis was Han hij had maar 29seconden nodig,
en dat zonder te oefenen maar wel met twee Arabieren, ook Rein en Arhur wilde deze tijd toch heel graag een keer op de klokken zetten om te weten wat dat voor een gevoel is om zo snel door zo'n waterbak te gaan, maar er moesten verschillende pogingen gedaan worden voor het zover was. Arthur reed ook een keer een tijd van 29 seconden en Rein kwam niet verder dan 30 seconden. Ook was er deze dag wat te vieren, doordat er te weinig bokbier was op het inspanterrein tijdens de Bokbierdag en daardoor de gehele carrouselgroep hier niet van had kunnen proeven, hadden Jan en Willy bij de brouwerij een vaatje van dit lekkere gerstenat geregeld. Amstel, Jan en Willy namens ons allen bedank hiervoor.
Al met al een prachtige dag om op terug te zien allemaal bedank voor de gezelligheid het was super.


Herman en Ria

klik hier om de foto's van de dag van Achter 't Peerd te bekijken

 

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.