ahp kop

 17 Januari 2021

Warendorfer Hengstenparade

Share

sambergProgramma van de reis naar de Warendorfer Hengstenparade op Zondag 22 september: 's Ochtends om 7.30 uur worden we verwacht bij de familie Samberg aan de Flierderweg nr. 1 waar de koffie op ons staat te wachten. Om 8.00 uur vertrekken we met de touringcar naar Warendorff. We verwachten rond 10.45 uur aan te komen in Warendorff.

Na aankomst kan men op eigen gelegenheid of in groepjes de stallen bekijken en genieten van al die prachtige viervoeters, de koetsen, de bockwurst, de kartoffelsalat, de koffie en nog veel meer schoons wat daar te bezichtigen is.

 

Net na de middag begint dan de show en we hebben 50 plaatsen gereserveerd op de zittribune aan de lange zijde van de dressuurbak, niet overdekt, maar dat overleven we wel als afgeharde koetsiers. (14.00-17.00 uur).

Om 17.15 uur zullen we weer met de touringcar naar huis vertrekken waar we rond 20.00 uur verwachten aan te komen op de Flierderweg nr. 1.

We wensen iedereen een heerlijke dag in Warendorff. Denkt u eraan dat het bedrag voor deelname Euro 30,00 per persoon overgemaakt kan worden aan onze penningmeester, Jan van der Wal?

Met vriendelijke groeten,
Rudi Brokken en Annemarie Rietman

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.