ahp kop

 21 Januari 2021

nog 10 dagen

Share

Nog 10 dagen te gaan voordat de "Dag van Achter 't Peerd" weer van start gaat, de hoofdprijs (auto) is besteld, de startlijst niet meer onbeschreven dus het gaat door!

Als er nog mensen zijn die denken "oja, ik moet me nog opgeven" het kan nog een paar dagen!!

Als er mensen zijn die niet meerijden maar wel willen helpen  dit kan natuurlijk ook en wordt bijzonder gewaardeerd!!

In beide gevallen a.u.b. even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  dan nemen wij tzt contact met u op.

Al vele jaren organiseert "Achter 't Peerd" in oktober de Dag van ...., een dag waarop (bijna) alles kan, niets moet en plezier voor mens en dier voorop staat. Dit jaar zijn we vanwege organisatorische redenen 2 weken eerder namelijk zondag 6 oktober.

We gaan weer proberen allerlei leuke, nuttige of gewoon geinige dingen voor menner en groom/passagier te organiseren.

Inschrijven is mogelijk voor iedereen (ook niet leden) die goede zin meebrengt, inschrijfgeld doen we niet aan! a.u.b. opgeven voor 29 september bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. die ook beschikbaar zijn voor eventuele vragen.


DCP 3238

dag v at peerd 2003 032


Zo als het in 2000 en 2003 ging gaat het nu niet meer, maar de gezelligheid en het plezier proberen we er in te houden!!!

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.