ahp kop

 23 Januari 2021

Foto van de maand Aug/Sept.

Share

Afgelopen maanden was er al weer de 10e  prijsvraag voor de foto van de maand. Gevraagd werd naar het jaartal van de eerste SGMW en waar de schuur stond waardoor heen werd gereden.

Diegene met de juiste oplossing en dus de winnaar is: Doortje Rood. De juiste oplossing was: - 1984 en de schuur was bij mangege de Prins. Koetsier was Jan Maaldering en bokrechter Annelies Harenberg.

Doortje was de enige inzender en Jan Maaldering had ook de juiste oplossing, maar die wilde vanwege teveel voorkennis niet echt deelnemen en gaf aan dat de eerste officiele wedstrijd pas in 1987 plaats vond. Waarvoor dank.

Er waren zoals altijd wel weer een aantal leden die meenden het te weten, maar die dan vergeten hun oplossing in te zenden. Ook ontving de redactie wederom een groot aantal "vind ik leuks" via onze Facebook pagina, dus als je het denkt te weten, deelnemen kan ook via de Facebook pagina van Achter 't Peerd.

 

foto van de maand aug sept 2013Voor de maanden juni en juli is er door omstandigheden geen foto van de maand geweest, maar voor augustus/september hebben we weer een foto uit de oude doos gevonden.

Dit keer een foto uit het verleden van de Nachtrit die toen nog geen Nachtrit heette maar de "Fashion Ride". De nachtrit van 2013 staat binnenkort namelijk weer op het programma en wel op 24 uagustus van dit jaar, dus terug naar de historie van de Nachtrit.

De vraag is: In welk jaar werd er begonnen met de Nachtrit, de Fashion Ride, toen nog georganiseerd door Willy en Jan Nieuwburg en wie zijn de drie leden, de koetsier, de verkersregelaar en de groom met bolhoed op de foto van een van de deelnemers bij de derde Fashion Ride, genomen bij de Sluis in Eefde.

Onder diegenen die weten, of denken te weten en dit dan mailt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. wordt een attentie verloot. Mocht u geen E-mail tot uw beschikking hebben, dan mag u ook een briefje met de oplossing en uw naam geven aan een bestuurslid, die dan zal zorgen dat uw oplossing aan het juiste adres wordt bezorgd.

Indien er meerdere inzendingen zijn die het goed hebben, wordt er geloot. Dus puzzel ze en laat weten wanner het was en waar, oftwel waar we naar op zoek zijn.

Heeft u ook een bijzondere foto, mail ons die dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij maken dan een keuze voor de volgende foto van de maand.

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.