ahp kop

 26 Januari 2021

Nachtrit 2013 op 24 augustus

Share

Nachtrit 2013 webDe nachtrit van 2013 in Zutphen zit er weer aan te komen. Dit jaar vindt deze plaats op zaterdag 24 augustus. De routes zijn uitgezet en meerdere keren ter controle gefietst. Regelmatig is er overlegd over hoe en wat en met betrokken sponsoren, de gemeente Zutphen en de terreineigenaar voor de stop. De verkeersregelaars zijn opgeleid en bevoegd en aangesteld, de horecaploeg heeft de bestellingen al weer in kaart gebracht en de koelwagen gereserveerd.

De uitnodigingen naar de potentiele deelnmers zijn de deur uit, posters en uitnodiginskaarten zijn ontworpen en gedrukt. Bij verschillende andere ritten in de regio wordt publiciteit gegeven aan de nachtrit en worden aanspanningen benaderd om deel te nemen.

Oftewel alle voorbereiding zitten er bijna op en nu wordt het tijd om te gaan met de nachtrit. Vanaf circa 16.00 uur worden de aanspanningen verwacht bij de parkeerplaats van de Hanzehal om in te spannen en dan vertrekken we om 18.00 uur voor een rit door het buitengebied om na eeen stop tegen 20.30 uur te arriveren op het 's Gravenhof waar we dan nadat de lampen zijn aangestoken tegen de schemering vertrekken voor een rondrit door het centrum van een van de oudste hanzesteden van Nederland.

Binnenkort zijn de routes, de deelnemers en andere informatie terug te vinden op de website.

Wilt u zich aanmelden om deel te nemen met uw authentieke aanspanning of replica volg dan deze link

Hopelijk tot ziens op zaterdag 24 augustus in en rond Zutphen voor deze werkelijk schitterende rit met aanspanningen die je niet meer dagelijks ziet.

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.