ahp kop

 3 December 2020

Bedankt, ontzettend bedankt

Share

cooperatie clubhuisDe afgelopen zes weken vond de stemmenstrijd plaats om een bijdrage van het RABO Coöperatiefonds 2013 te mogen ontvangen. Ook Achter 't Peerd was een van de deelnemers. In die zes weken hebben we vele acties opgestart om mensen die een bankrekening hebben bij de RABO op ons te laten stemmen.

Dit heeft geresulteerd in een prima 9e plek met 115 stemmen. Helaas was dat, zoals het er nu uitziet, net niet genoeg om in aanmerking te komen voor een bijdrage, maar we mogen heel trots zijn op het behaalde resultaat.

Bij deze willen we dan ook eenieder bedanken die de moeite heft genomen op ons te stemmen en allen die anderen hebben benaderd om onze actie onder de aandacht te brengen en stemmen te werven. Jammer, we zullen het dus moeten stellen zonder een bijdrage van de RABO voor de renovatie van ons clubhuis. Doorsparen en andere acties bedenken dus.

Nogmaals bedankt.

Het bestuur

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.