ahp kop

 25 Januari 2021

Bijzondere dinsdagavond 23 juli

Share

EXTRA NIEUWSBERICHT:

23 juli overlegDinsdag 23 juli is een bijzondere clubavond. Op die avond zijn we namelijk gastvrouw, heer voor de minder valide ruiters van de Pasmanmanege. De laatste week voor hun vakantie hebben zij op de dinsdagavond een spelletjes avond met de paarden. Dit jaar hadden ze het verzoek of wij dan met een aantal aanspanningen aanwezig wilden zijn om wat deelnemers rond te rijden met de koets.

Omdat dinsdag onze eigen clubavond is en we dan ook dressuurles hebben is uiteindelijk gekozen voor de constructie dat zij bij ons op het terrein hun spelletjesavond gaan houden. De bedoeling is tevens dat ze dan met ons mee kunnen rijden, met de dressuurles, of met door de opgestelde vaardigheid of een ritje door de de waterbakhindernis en wie weet als er zin is een rondje langs de Gorsselse hei.

Oftewel een uitgebreidere clubavond, ook voor onze minder valide medemens die we via deze manier een prachtige (spelletjes) avond willen aanbieden.

Hiervoor is en speciale dressuurindeling gemaakt die er dus iets anders uit ziet dan normaal, maar daar kunnen wij wel tegen dachten we zo.

Heel veel plezier as dinsdagavond voor een ieder die deelneemt in welke vorm dan ook en tot dinsdag.

De dressuurindeling voor de 23e juli kunt u terugvinden via onze homepage rechts bovenin. Als het echt niet uitkomt laat even weten aan Renate Lenselink.

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.