ahp kop

 19 Januari 2021

Weer zomaar een menweekend 13 en 14 juli

Share

Het lijkt wel of er elk weekend wat te doen is voor en door onze leden. Sommige weekends springen er uit en dan zijn er ook foto's te vinden op het internet en Facebook en andere media.

Het afgelopen weekend was weer zo'n weekend. Klassementsrit van de NVTG op zaterdag in Wapenveld waar Johann Haasnoot aan deelnam. Dan 's avonds de nachtrit van de Hoodfstad aanspanning in Amsterdam waar de familie Wolters en de familie Voskamp werden gesignaleerd.

En het hele weekend de SGMW in Varsseveld waar ook weer diverse leden werden gespot. Jan Maalderink en Jan van de Wal in de organisatie en Netty de Rooij als deelenemer met vaste groom Geraldine Stuivenberg en verzorger, regelaar, chauffeur Dick Pluim.

Hieronder een foto impressie van deze activiteiten waar onze leden aanwezig waren.

En dat onze leden ook internationeel rijden blijkt uit de laatste foto waarop Hans Heus met zijn Geldersch Vierspan in actie is op de wedstrijd in Nebanice 2013

14 juli 1 14 juli 2
14 juli 3 14 juli 4
14 juli 5 14 juli 6
14 juli 7 14 juli 8

 

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.