ahp kop

 17 Januari 2021

Stein is "back in busines!"

Share

U heeft al een kleine 3 maand niets van mij gehoord, maar na de gedeeltelijke amputatie van m'n voet en de drukte rondom de marathon was ik toe aan een periode vol (kabouter)liefde.
Maarja, de zomer is begonnen en vandaag zou de bouwkundige inspectie van m'n huis plaats -
vinden en de vaste tuinman Rudie is nog steeds op vakantie

     Foto0082Foto0084

Na een paar uurtjes hard werken was de voortuin weer op orde, het zand uit de serre (wat kunnen die mieren er een puinhoop van maken) en kon de directeur van de firma JaMA de inspectie uitvoeren hetgeen zoals verwacht geen problemen opleverde.
Nu we weer terug in de grote mensenwereld zijn kunnen we ook weer goed naar de koffiedrinkende
en rijdende leden kijken, wat ons meteen opviel was dat er anno 2013 nog steeds koetsiers zijn die
zonder HOOFDDEKSEL en soms zelfs zonder ZWEEP in de hand rijden tegen deze mensen zou ik willen zeggen: bij Achter 't Peerd zijn hele mooie petten te koop en met zweep rijden kan iedereen leren!
Foto0085
M'n peettantes Dali Bergmas en Gridin Pedierink waren gelukkig ook aanwezig zodat mijn dag niet meer stuk kan.
Ik wil iedereen oproepen om net als 55 anderen te stemmen om zo een beetje extra geld voor ons clubterrein en clubhuis binnen te halen zodat m'n vriendin en ik hier nog lang kunnen genieten en misschien zelfs onze kabouterkinderen op kunnen zien groeien.

Tot later, groeten van Stein. 

 

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.