ahp kop

 24 Januari 2021

Tipje sluier opgelicht: Dorpenrally

Share

dorpenrally 2013Van de organisatie van de Dorpenrally mochten we alvast een tipje van de sluier oplichten. Naast de bekende bolletje pijltje route staat dit jaar een fotopuzzeltocht als een van de routes op het programma, en inderdaad een aantal nieuwe elementen zijn toegevoegd aan de succesformule wat dat nu precies inhoudt, iets met behendigheid van de koetsier op de bok of de groom en goed kunnen sturen, maar hoe dat is ingevuld, dat blijft nog even een verrassing.

Voorbeeld van een opdracht van de fotopuzzeltocht staat hieronder, zodat u ongeveer weet wat u te wachten staat.

Clubterrein  Ga voor dit bord linksaf en meld u bij de finishplaats zodat uw tijd wordt geregistreerd

Dus Bolletje pijltje, fotopuzzeltocht, behendigheid, hapje, drankje, gezelligheid, misschien de BBQ nog wel aan, prijsuitreiking, oftewel wat weerhoudt u ervan om u aan te melden, niets toch.

Zondag 30 juni is de datum van de Dorpenrally. Aanmelden kan bij bij Rene Samberg. Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of telefonisch op 06-5342 8400. Of op de dindagavonden waar Rene regelmatig te vinden is op de bok of aan de koffie.

Binnenkort de startlijsten van de deelnemers

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.