ahp kop

 25 Januari 2021

17 juni: Het stemmen is begonnen

Share
 
Vanaf maandag 17 juni, dingen we als vereniging mee naar ondersteuning vanuit het Rabo cooperatiefonds voor de renovatie van ons clubhuis en een paardvriendelijke omheining.
 
Dus vanaf maandag 17 juni kunt u ons steunen met uw stem. "Achter 't Peerd is uw stem weerd". Hier de link naar de website waar u uw stem kunt uitbrengen. deel dit bericht, zegt het voort, deel het en zegt het voort!
 
De eerste dag leverde Achter 't Peerd een plaats in de top 10 op, maar dat is nog lang niet genoeg. Willen we ons clubhuis compleet renoveren en de paardvriendelijke omheining dit jaar nog realiseren dan zijn er nog veel meer stemmen nodig. Dus help ons met uw stem
 
WANNEER KUNT/MAG U STEMMEN
 
U kunt stemmen als u een al rekening heeft bij de Rabo bank en lid bent, of deze nu aanvraagt en dan lid wordt van de RABO.
 
Nog geen lid, maar wel een rekening? Lid worden kan als u een al een rekening heeft via deze link en duurt dan gemiddeld 5 dagen.
 
cooperatiefonds
 

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.