ahp kop

 18 Januari 2021

Klein versus Groot

Share

klein en groot 1Achter 't Peerd is een koetsenvereniging in Gorssel Eefde die een gezellige vereniging wil zijn waar het aangespannen rijden voorop staat. Of je nu Burgemeester, boer of manager bent, jong of oud, bij ons is er altijd ruimte voor iedereen die mennen leuk vindt en een warm hart toedraagt.

En inderdaad van groot tot klein neemt deel aan onze dressuurlessen, c.q. vaardigheidsoefening op de bonte dinsdagavond en niet alleen groot en klein in leeftijd van 15 tot 86 jaar, maar sinds kort ook van mini-Shetlander tot Belg. Er liepen al Friezen onder het zadel en voor de koets, Hafflingers, Tinkers, Shetlanders, Fell pony's Geldersche en tuigpaarden en nog veel meer tot en met een draver, van enkelspan tot vierspan en tendem, maar sinds kort is het contrast wel erg groot.

Dat dit allemaal kan en mag is mede te danken aan de gevarieerdheid, het enthousiasme en de gezelligheid van alle deelnemers, leden en toeschouwers die elkaar overal bij helpen en elkaar de ruimte gunnen.

Dat dit dan ook regelmatig mooie plaatjes oplevert willen we u niet onthouden, en daarom de grootste en de kleinste van afgelopen dinsdagavond samen vastgelegd op de gevoelige plaat.

klein en groot 2

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.