ahp kop

 17 Januari 2021

Olek en Bolek rit 8 juni nu aanmelden

Share

We gaan weer rijden en wel op zaterdagavond 8 juni.

olekDan is het zover en staat de traditionele avondrit, bij de intimi onder ons ook bekend als de Olek en Bolek rit, weer op het programma.

De start is traditiegetrouw exact om 19.00 uur en we zijn weer terug om 21.00 uur precies aldus Olek of Bolek, een man van de klok, die daar zeer expliciet over is. Tijd is tijd en afspraak is afspraak, terug te vinden in onderstaande uitspraak van Olek of Bolek genoteerd in 2011.
"We vertrekken exact op tijd, ook al is dat een keer in 2010 niet helemaal gelukt, maar dat kwam omdat er nog iemand koffie wilde terwijl we al in de startblokken stonden, maar dat was de jaren daarvoor en ook in 2012 niet zo en dat gebeurt ons ook dit jaar niet weer".

Oftewel koffie vanaf 18.30 uur op het weiland bij stoeterij 't Amelte aan de Amelterweg 9 in Gorssel en vertrek stipt om 19.00 uur.

Aanmelden via Arthur Dieperink mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Of telefonisch via 06-2249 2421

meer weten over achtergrond van Olek en Bolek, klik dan hier

Hopelijk tot ziens op zaterdagavond 8 juni aan de Amelterweg bij de koffie.

De organisatie

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.