ahp kop

 20 Januari 2021

Warendorf 22 september

Share

warendorf 2013De Warendorfer Hengstenparade. Nog steeds wordt er over gesproken binnen de club, de reis naar de Warendorfer Hengstenparade van 5 jaar geleden. Dus het is tijd dat we weer eens gaan. En wel dit jaar met ons 35 jarig bestaan, op zondag 22 september. Een wat vroegere alternatieve Kerstrit dan de afgelopen 2 jaar, maar de show is er nu eenmaal niet rond de Kerstmis.

's Ochtends op tijd vertrekken vanaf de bekende opstapplaats Samberg Reizen aan de Flierderweg, met de touringcar, schoolreisje, op naar Warendorf. Na aankomst op eigen gelegenheid of in groepjes de stallen bekijken en genieten van al die prachtige viervoeters, de koetsen, de bockwurst, de kartoffelsalat, de koffie en nog veel meer schoons wat daar te bezichtigen is.

Net na de middag begint dan de show en we hebben 50 plaatsen gereserveerd op de zittribune aan de lange zijde van de dressuurbak, niet overdekt, maar dat overleven we wel als afgeharde koetsiers.

Dit wilt u dus echt niet missen. meld u dus aan voor deze onvergetelijke ervaring, waar u dan nog jaren over kan praten en nagenieten.

Opgeven bij:

• Rudi Brokken mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch: 06-2084 6266
• Annemarie Rietman-Koopman mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De kosten bedragen 30,00 euro per persoon, hiervoor krijgt u naast deze onvergetelijke ervaring, een kopje koffie vooraf, een busreis in de touringcar naar Warendorf en terug, entree naar de stallen en een zitplaats op de tribune voor de middagshow.

U wordt verzocht het bedrag zo spoedig mogelijk na uw aanmelding over te maken naar Bankrekeningnr: 3223.34.527 Achter 't Peerd onder vermelding van: Deelname Warendorff

Lunch, broodjes en wat u verder wilt nuttigen die dag zijn voor eigen rekening bij dit bedrag.

Mocht er algemene interesse zijn voor een afsluitend buffet bij terugkomst is dat zeker bespreekbaar en mogelijk, maar dat zit nog niet in de prijs, dat regelen we dan later wel. 

 

warendorf 2013 2Persbericht Warendorfer Hengstenparade

Het hoogtepunt van de evenementenkalender van de Noordrijn-Westfaalse Staat Stud is de Warendorf Hengsten Parade. De hengsten tonen hun prestaties en veelzijdige capaciteiten zowel onder het zadel, in de hand als en in het tuig. Het publiek is ademloos als de Hongaarse postdienst, met de gedurfde ruiters in volle galop, staande op de ruggen van twee hengsten over de paradegrond vliegen. Uitdagend zijn de lessen van de school, waar de Warendorf specialisten als de viervoetige acteurs worden genoemd. De hengsten worden ook in verschillende aanspanningen, zoals de postkoets, de sulky enkelspan, twee, vier en meerspan getoond.

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.