ahp kop

 19 Januari 2021

Nachtrit 2013

Share

pc zutphen2010De Nachtrit van 2013 zit er weer aan te komen en vanaf vandaag kunt u zich weer aanmelden met uw authentieke aanspanninge(en) of replica's.

Dit jaar vindt de nachtrit plaats op zaterdag 24 augustus.

Vertrek, aanspannen en jurering vindt evenals vorig jaar plaats bij de Hanzehof achter bij de parkeerplaats. U vindt deze locatie aan de Fanny Blankers Koen weg in Zutphen.

Het is alweer voor de 8e keer dat de inmiddels bijna traditie geworden Nachtrit plaats vindt

Vanaf 18.00 uur vertrekken de aanspanningen voor een rondrit door de omgeving van Zutphen met een sherrystop halverwege. Daarna komen we tegen 21.00 uur aan op het 's Gravenhof in het centrum van Zutphen voor een stop met hapje en drankje.

Tegen 21.30 uur gaan de dekens weer af de lantaarns worden aangestoken en vertrekken we door een rondrit door het historische centrum van een van de oudste Hanzsteden te weten Zutphen. Om circa 22.30 uur zijjn we weer terug bij het startpunt om uit te spannen en nog wat na te genieten met de ondertussen bekende hap.

 

Wilt u met uw authentieke aanspanning of replica meerijden klik dan hier om naar het inschrijfformulier te gaan.

Hopelijk tot ziens op zaterdag 24 augustus in Zutphen.

De organisatie

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.