ahp kop

 20 Januari 2021

Zachtjes tikt de regen .....

Share

natte d 1"Zachtjes tikt de regen tegen het zolderraam"

Drie jaar geleden was dit de titel van het verslag van de Dorpenrally die toen met zeker 15 aanspanningen in de stromende regen werd verreden. Ook toen al bleek dat AtPers zich niet laten weerhouden door de weersomstandigheden om hun hobby uit te oefenen.

Ook de afgelopen 2 dinsdagavonden brak Pluvius de hemel open om de stervelingingen van AtP te toetsen op hun houdbaarheid. Maar ook gisteren bleek weer dat de echte liefhebber zich niet zo gauw laat stoppen om les te krijgen in de edele dressuurkunst.

Ook onze instructeur Arend-Jan liet zich niet ontgoochelen en was hij twee jaar nogal verbaasd over de toeloop op zo'n regenachtige avond, gisteren bleek dat hij met pet en regenjas onverdroten les gaf in het midden van de baan en voltes om hem heen, om alles in de gaten te kunnen houden en aanwijzingen te blijven geven: binnenhand en buitenhand, laat die zwarte wat eerder komen in dat tweespan, ik wil 2 hoofden zien en ga zo maar door. Als het niet zo regende Petje af.

natte d 4Ook aan belangstelling van koffiedrinkend publiek geen gebrek en door wat ruimtegebrek onder de bomen waar de dames al de verrichtingen van hun 2 fFriezen volgden, gingen een aantal van hen toch maar onder het afdak zitten en daar werd dan ook lustig veel afgebabbeld.

Ook de vaardigheid stond er zeker niet voor niets, want er waren toch zeker zo'n 10 aanspanningen die vooraf aan de dresssuurles of erna, ook daar gebruik van maakten.

 

 

 

"Wat een volk dat peeerdenvolk."

Dat de foto's ietwat wazig zijn ligt absoluut niet aan de fotograaf maar aan de vochtigheid in de lucht. 

natte d 2 natte d 3

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.