ahp kop

 17 Januari 2021

AtP in Geesteren D+V

Share

2e Pinksterdag en wat doe je dan dan ga je naar Geesteren waar 2 leden van Achter 't Peerd meedingen naar de prijzen bij de Dressuur en Vaardigheid bij de plaastelijke menvereninging.

 

geesteren N DAls eerste kwam Netty de Rooij in de dressuurbaan met Hayko en Geraldine als voorlezer. Zij behaalde 211 en 203 punten en werd daarmee respectievelijk 1e en 2e in de M klasse waarin ze uitkwam. Dat leverde ook weer 4 winstpunten op. De vaardigheid liep iets minder, maar dat kwam omdat de tomktom net even uitviel terwijl ze tussen poortje 4 en 5 reed. Hierdoor wat extra voltes (misschien dacht ze nog wel dat ze in de dressuurring was) en een tijdoverschrijding evenals een balletje eraf.

 

 

 

 

geesteren FHierna trok de aanwezige fanclub (er waren er meer dan een foto kon bevatten) weer naar de dressuurbaan om de verrichtingen van Manuele met achterop Melissa te aanschouwen. Zij reed uiteindelijk 203 en 191 punten bij elkaar en werd 1e in B dressuur met de ene proef. Zij behaalde 3 winstpunten.

 

 

 

 

 

gesteren M VManuela had klaarblijkelijk goed opgelet in de vaardigheid of beter verkend, je weet het niet en met een groom, Geraldine, achterop die al een keer had meegereden kwam ze tot een bijna foutloos parcours, een balletje eraf, maar ruim binnen de tijd. Deze prestatie leverde haar tenslotte de eerste prijs op bij de L klasse in de vaardigheid.

 

 

 

 

 

 

Beide dames: Proficiat en zo levert regelmatig oefenen op de dinsdagavond toch wel wat op. Stug doorgaan en wie weet wat er allemaal nog mogelijk is in de toekomst.

geesteren N V geesteren M D
geesteren prijs1 geesteren prijs 2

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.