ahp kop

 18 Januari 2021

Weekend na Pinksteren rit

Share

groote veldDe rit: het weekend na Pinksteren. Johann Haasnoot heeft 2 ritten uitgezet. 1 route vanaf het clubhuis aan de Elzerdijk of waar men maar onderweg invoegt en 1 route vanaf Camping de Goldberg aan de Larenseweg 1 te Vorden.

Beide opties is dus mogelijk. Heb je geen vervoer van en naar de Camping, dan staat het je dus vrij om vanaf het clubhuis te vertrekken.

De lunch wordt door deelnemers van beide routes tegelijkertijd en op dezelfde plaats genuttigd. Komt voor de rijders dus neer op zelfstandig en met eigen initiatief rijden! De eigen bijdrage is 7 euro per deelnemer.

 

 

Meer weten lees dan de flyer van Johann hieronder door en wil je meerijden of wil je meer weten, meld je dan bij Johann mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch: 06-20616053. Geef even aan waar je wilt starten en met hoeveel personen je deelneemt.

Hopelijk tot ziens op zondag 26 mei.

flyer johann

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.