ahp kop

 16 Januari 2021

Hemelvaart weekend

Share

ughelen 2013 2Op Hemelvaartdag waren we als Koetsiersvereniging op uitnodiging van de Caroussel groep Hall aan het rijden in de Loenermark, verslag en foto's daarvan vindt u terug op de website, maar dat was bij lange na niet alles wat er zich dit weekend afspeelde voor leden van de club.

Jolien Veldkamp (foto's onderaan dit artikel) was het hele weekend actief als groom bij Team de Boer in Windsor en team de Boer eindigde daar als eerste, proficiat. Verslagen en foto's zijn terug te vinden op www.hoefnet.nl en hun Facebook pagina

 

 

Johann Haasnoot was deelnemer aan de internatinale authentieke wedstrijden in Warendorf en zoals hij zelf melde op zijn Facebook pagina: "Terug uit Warendorf, Een geslaagd weekend met veel nieuwe ervaringen tijdens deze int. menwedstrijd voor authentieke aanspanningen. Heel fijn en ook nog eens goed gereden!  Een 2de plaats in de rubriek enkel- en tweespan pony's." ook proficiat.

  

ughelen 2013 4En dan was er ook nog de SGMW in Ughelen waar van onze club Adrik Kros en Eugene Mulling deelnamen. Adri werd eerste in de Hobbyklasse, proficiat. Bij deze SGMW waren ook meerdere leden actief in de organisatie: Jan en Wieke Maaldering, Doortje en Wim Rood en Jan v.d. Wal. Ook werden er diverse leden gesignaleerd als toeschouwer en onze instructeur Arend-JAn Hammink werd gespot als Groom bij Martin Elders.

Waarshijnlijk zullen een groot aantal leden een ritje hebben gemaakt in de omgeving van Eefde, Gorssel, Harfsen, Joppe etc.

  

Oftewel we blijven er mee bezig en zijn overal terug te vinden. Dit is zomaar een weekend. Foto's Ughelen zijn van Wieke.

  

ughelen 2013 1 ughelen 2013 3
ughelen 2013 5 ughelen 2013 6
   
Foto's via Jolien van Windsor windsor 5
windsor 1 windsor 3
windsor 4 windsor 5

 

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.