ahp kop

 28 Januari 2021

Gespot bij Lichtoptocht Eefde

Share

lichtoptocht 2Gisteravond sta je dan nietsvermoedend maar wel nieuwsgierig te kijken naar de lichtoptocht in de dorpskern van Eefde. De jaarlijkse afsluiting van de koninginnedag, dit jaar zelfs de kroningsdag. En wat schetst de verbazing dat er een lid, Jan Wolters) van Achter 't Peerd voorop loopt met daarachter een van zijn aanspanningen (tweespan met koets) op de bok ook bekenden (Tonny en Wilma Wolters)en daarin gezeten, enkele genodigden van de Oranjevereniging.

 

 

 

 

lichtoptocht 1Ook weer een activiteit waar Achter 't Peerd, haar beste beentje voorzet om een bijdrage te leveren aan het bruisende verenigingsleven in Eefde. Dit naast een aantal andere activiteiten zoals de Nachtrit van Zutphen, het in ere houden van het rijdend museum zoals de NVTG dat zelf zo mooi schrijft, rijden voor de gehandicapte medemens de jaarlijkse Pasmanrit, het verzorgen van ritjes bij verschillende evenementen en het jaarlijks in verschillende dorpen rijden van Sinterklaas.

 

 

Dus naast de SGMW, de vele ritten, menduro, Dag van Achter 't Peerd, demonstraties oude ambachten, het onderling samenzijn, dressuurlessen, en nog veel meer, oftewel het in ere houden en beoefenen van het mennen in de ruimste zin van het woord en ook rijden voor anderen, dat is waar wij voor staan en waar u ons kunt ontmoeten en zien.

Op naar de volgende activiteit.

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.