ahp kop

 24 Januari 2021

Clubterrein nu van ons

Share

PoortHedenochtend om 09.00 uur verschenen voor Notaris Smook te Eefde twee bestuursleden van Menvereniging Achter 't Peerd te Eefde om aldaar de verkoopakte te ondertekenen inzake de overdracht van de grond aan de Elzerdijk van de gemeente aan de vereniging, bekend als het clubterrein van de vereniging.

Oftewel vanaf 29 april 2013 is de vereniging eigenaar van het clubterrein. Dat betekent dat we nu aan de gang kunnen gaan met de verbouw van ons clubhuis en het renoveren/plaatsen van een paardvriendelijke omheining om het terrein heen.
Om dit te realiseren zal nog wel de nodige energie vragen, maar we gaan aan de gang. Hedenavond is dan ook de eerste bouwvergadering waarbij een aantal vrijwilligers en leden van het bestuur zich gaan buigen over wat we willen, wat is er mogelijk en hoe gaan we dat realiseren.

Mocht u een bijdrage willen leveren aan het realiseren van deze ambities, in de bouwcommissie plaats willen nemen, of ideeën hebben, of hoe we dat kunnen gaan doen, of als we eenmaal aan de gang gaan meehelpen, meld dat dan gerust even bij een van de bestuursleden of de bouwcommissie.

De bouwcommissie bestaat tot nu uit, maar daar mogen gerust nog meer mensen bij die een bijdrage willen leveren:

  • Eguene Mulling, Bouwcoördinator
  • Peter Lenselink, Lid
  • René Samberg, Lid
  • Henk Nengerman, Vrijwilliger, bouwkundige

Daarnaast zijn er een aantal bestuursleden die de bouwcommissie assisteren.

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.