ahp kop

 18 Januari 2021

Hemelvaartsdag rit 9 mei

Share

loenermark1

Al jaren lang staat er op de Hemelvaartsdag een rit gepland die ons in het verleden al menige verrassing heeft opgeleverd. Van 's-ochtends echt heel vroeg vertrekken en dan de dauw op de velden zien, een pannekoekentocht, ontbijt met gebakken eieren en spek tot en met de hemelvaart puzzeldauw mentocht van vorig jaar.

Vaak wel een bijzondere rit die dan ook zeker bijdraagt aan het menplezier dat we toch hoog in het vaandel hebben staan.

 

 

Ook dit jaar wordt er zo als het er nu uitziet, weer een bijzonder invulling gegeven aan dit thema. Wat weten we niet precies, aangezien we dit jaar zijn uitgenodigd door de Carrousselgroep uit Hall om samen met hen de dag door te gaan brengen op de bok. Deze groep die we regelmatig tegenkomen bij onze activiteiten heeft het namelijk op zich genomen om een rit te organiseren en uit te zetten. De bestemming is de Loenermark als we het goed hebben begrepen.

Dat belooft weer een mooie en prachtige rit te worden. Als we de lange termijn weersverwachting mogen geloven, wordt het een vrij zonnige dag met temperaturen rond de 18 tot 20 graden dus ook dat werkt dan weer mee.

loenermark3We worden geacht tegen 09.30 uur te verzamelen bij Stalhouderij 't Kleine Blaar aan de Langedijk 14 te Hall, waar de familie Wolters ons dan verwelkomt met een kopje koffie en de bedoeling is dan dat we tegen 10.00 uur gaan rijden. Oftewel "Dekens af"

Wat er vanaf dat moment dan op het programma staat, weten we ook niet, we laten ons gewoon lekker verrassen en gaan mennen en genieten dacht ik zo.

Dus heeft u interesse en wilt u meerijden, alleen voor leden van de vereniging, meld u dan even aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld dan ook even met hoeveel personen u deel wilt nemen, zodat we enigszins weten hoeveel personen er mee gaan.

Laten we ons ook deze keer van onze goede kant zien, door te gaan rijden, zodat velen kunnen gaan genieten en de organisatie dit voor een grote groep menners van onze vereniging en de carrousselgroep gaat uitvoeren.

Hopelijk tot ziens op 9 mei bij 't Kleine Blaar in Hall

Mocht u geen eigen vervoer hebben voor paard/pony en/of koets laat het dan even weten dan kunnen we kijken of we iets kunnen regelen.

loenermark2 

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.