ahp kop

 23 Januari 2021

We gaan weer rijden

Share

huisdorth-1De weersvoorspellingen voor zondag de 21e april zijn goed: 15 graden, licht bewolkt en een heeerlijk voorjaarszonntje om ons te begeleiden.

We starten vanaf het clubhuis aan de Elzerdijk om 10.00 uur en vooraf is er koffie. We vetrekken dan Noordwaarts om een ritje door de omgeving van Dorth te gaan doen. Tussendoor stoppen we ook nog ergens voor een frisje of koffie/thee alvorens we weer terug via een andere route rijden.

Verwachting is dat we tegen 13.30 uur weer terug zullen zijn op ons clubterrein. Het kan ook wat eerder of of wat later, de route zijn we nu nog aan het uitpluizen en dat hangt ook van ons tempo af nietwaar, zowel bij het rijden als bij het koffiedrinken en ff uitrusten

Om enigszins een beeld te krijgen hoevel er mee willen rijden, mail even als je meerijdt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dat het nog niet helemaal duidelijk is waar en zo en hoe lang, komt omdat we dus de boel (rit stop etc) nu nog moeten regelen, aangezien er zich tot nu toe nog niemand heeft gemeld om de organisatie te verzorgen. Maar we gaan wel, ook al zijn er maar een paar en hopelijk een paar meer, die mee willen rijden.

Route klaar en er kan zowel individueel als in een groep gestart worden. Er zijn route beschrijvingen beschikbaar.

Hopelijk tot zondag

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.