ahp kop

 3 December 2020

Foto van de maand april mei 2013

Share

foto van de maand feb mrtAfgelopen maanden februari en maart was er al weer de negende prijsvraag voor de foto van de maand. Gevraagd werd naar de jongeling op de pony. Ook de tip hielp klaarblijkelijk.

Het was Arthur Dieperink op de inrit bij de Familie Rood samen met de kinderen van Doortje en Wim.

We mochten vele inzendingen ontvangen, ook van niet leden die de rebus hadden opgelost. Uit de hoge hoed met juiste antwoorden kwam dit keer Sietske Bezemer tevoorschijn. Van harte gefeliciteerd met de eeuwige roem en vermelding in de eregalerij der eeuwige glorie op de website.

Ook juiste inzendingen werden onder andere ook ontvangen van: Wieke Maalderink, John Gerritsen, Gerdard Rood, Marcel Berendsen, Doortje Rood en Hanneke Herwijer. Helaas zat het er deze keer net niet in voor hen, maar daarom nieuwe ronde, nieuwe kansen. Er waren zoals altijd wel weer een aantal leden die meenden het te weten, maar die dan vergeten hun oplossing in te zenden. Ook ontving de redactie wederom een groot aantal "vind ik leuks" via onze Facebook pagina, dus als je het denkt te weten, deelnemen kan ook via de Facebook pagina van Achter 't Peerd.

 

foto van de maand april mei 2013

Voor de maanden april en mei, hebben we een foto gevonden in ons archief. Het leek ons wel goed om in de euforie van de wedstrijd (SGMW) te blijven.

De vraag is: In welk jaar werd er begonnen met de samengestelde menwedstrijd bij de vereniging, waarbij de deelname goed genoemd werd met `zelfs 3 tweespannen`. En door welke kapschuur werd er in dat jaar gereden, waar stond, staat deze kapschuur.

Onder diegenen die weten, of denken te weten wat het juiste jaartal en de plaats van de kapschuur is en dit dan mailt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  wordt een attentie verloot. Mocht u geen E-mail tot uw beschikking hebben, dan mag u ook een briefje met de oplossing en uw naam geven aan een bestuurslid, die dan zal zorgen dat uw oplossing aan het juiste adres wordt bezorgd.

Indien er meerdere inzendingen zijn die het goed hebben, wordt er geloot. Dus puzzel ze en laat weten wanner het was en waar, oftwel waar we naar op zoek zijn.

Voor diegenen die het niet direct weten hier nog een tip: Het is terug te vinden op onze Facebook pagina www.facebook.com/achtertpeerd wel even goed snuffelen, maar het staat er wel.

Heeft u ook een bijzondere foto, mail ons die dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij maken dan een keuze voor de volgende foto van de maand.

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.