ahp kop

 23 Januari 2021

Gebruik Clubterrein

Share

PoortNu het voorjaar en het buitenseizoen alsmede de dressuurles op dinsdag weer echt gaat beginnen, kunnen we ons voorstellen dat u wel eens een keer gebruik wilt maken van het clubterrein om een dressuurtje te oefenen. Dit beperkt zich echter wel tot leden van de vereniging.

Dat kan en daar willen we als bestuur dan ook graag aan meewerken. Echter er is wel een verzoek van de buurman om daar niet de inrit voor te gebruiken die naast ons terrein ligt. Deze is ook afgesloten met doorgangshekken, maar het wil nog wel eens gebeuren dat deze dan aan de kant worden geschoven om zo op ons terrein te komen.

Dat hoeft niet, want voor ieder lid is er de mogelijkheid om een sleutel te verkrijgen van ons toegangshek en dan gewoon via dia ingang het terrein te betreden en te verlaten. De nu wel eens gebruikte inrit hoort niet bij ons clubterrein en is daar dus niet voor bedoeld.

Als u aangeeft bij Renate Lenselink, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dat u een sleutel wenst van het toegangshek, dan bestellen we er een voor u en die kunt u dan afhalen tegen het bedrag van euro 10,00 bij Renate of we nemen de sleutel voor hetzelfde bedrag voor u mee op een van de dinsdagavonden.

De 10,00 euro bijdrage is voor het laten maken van de sleutel en een stukje borg.

Dus als u gebruik wilt maken van het terrein, laat het even weten zodat ook de buurman weer tevreden is.

Wel verwachten we van u dat als het terrein gebruikt, u zich gedraagt als een goed huismoeder/huisvader en het terrein weer achterlaat in correcte staat en het hek ook weer afsluit als u het terrein verlaat.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Koetsiersvereniging Achter ‘t Peerd

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.