ahp kop

 19 Januari 2021

Achter 't Peerd in het nieuws

Share

berkelbode 10-4001In de week vooraf aan de SGMW van 6 en 7 april werd al veelvuldig melding gemaakt in de regionale pers (de Stentor, Extra Nieuws, Berkelbode, Gids en In de Kijker) met een aankondiging en foto's van het afgelopen jaar van dit spektakel en ook nu, een paar dagen later staat het verslag met een of meerdere foto's in de regionale weekbladen.

We vonden het bericht of een verslag met foto's terug in: In de Kijker, de Gids en de Berkelbode, die zelfs een foto met een kort verslag op de voorpagina plaatste.

Daarnaast staat het verslag met soms meerdere foto's onder andere ook op www.hoefnet.nl www.gorssel.nl www.kijklochem.nl en www.sportraadlochem.nl

Vindt u een verslag of foto's ergens anders, laat het ons even weten via een  mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan plaatsen we die ook nog op deze pagina.

In de Kijker-1004001 Gids10-4001

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.