ahp kop

 28 Januari 2021

Nog meer foto's

Share

IMG 3313Ook nu ontvangen wij weer foto's van de SGMW van afgelopen weekend gemaakt door leden, fotograven of bezoekers en ook deze foto's willen wij u niet onthouden. U vindt deze foto's in ons Picasa album wat u kunt vinden onder het menu bij Home en dan fotoarchief. Of u klikt op deze link.

Mocht u ook foto's willen delen met anderen via onze website (1) of weet u ook een link met foto's, maak dat dan via een mail kenbaar aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan kijken we of ze ook geplaatst kunnen worden.

Ook ontvingen we een aantal links, waar foto's van onze SGMW staan en die willen we u niet onthouden.

 

(1) De redactie van de website beoordeelt de foto's en beslist of ze wel of niet geplaatst worden. Er kunnen hier geen rechten aan worden ontleend. Tevens geeft u dan toestemming om deze foto's openbaar te plaasten in ons picasa album. Na enige tijd kan het zo zijn dat foto's worden verwijderd, dit om ons picasa album niet te laten overlopen en ruimte te houden voor toekomstige foto's.

Hieronder als toegift nog even de foto's van de 13 leden van de eigen vereniging die afgelopen weekend deel hebben genomen.

 
adri arthur

Adri Kros,

tweespan pony klasse Hobby

Arthur Dieperink,

vierspan pony klasse 2

erik eugene

Erik Brouwer,

enkelspan pony klasse 1

Eugene Mulling,

enkelspan pony klasse 1

hans jolien

Hans Heus,

vierspan paard klasse 4 (HC)

Jolien Veldkamp,

tandem pony klasse 1

manuela Selinde

Manuela de Grijs,

enkelspan pony klasse 1

 

Selinde Biesheuvel

Enkelspan paard klasse 1

Netty peter

Netty de Rooij,

enkelspan pony klasse 1

Peter Lenselink,

enkelspan paard klasse 1

rein rik

Rein Hazelaar,

vierspan pony klasse 2

Rik Bremer,

enkelspan paard klasse 1

rudi  

Rudi Brokken,

enkelspan pony klasse 1

 
 
 

 

 

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.