ahp kop

 26 Januari 2021

Het was een fantastische wedstrijd

Share

Vandaag nog een paar kleine dingetjes doen op het terrein en dan is de jaarlijkse wedstrijd van Achter 't Peerd, al weer achter de rug.

Het was een fantastische wedstrijd.

Iedereen bedankt voor jullie inzet, of je nu in het traject stond, zorgde dat de aggregaten op de plek kwamen, hindernisrechter was, in de horeca hielp, het secretariaat bemande, omroeper was, het geluid verzorgde, er als jury en technisch afgevaardigde toezicht hield, bij de ehbo aanwezig was, parkeerbeheerder was, er als parkeerhulp rond liep, de pr verzorgde, er als toeschouwer was, er als standhouder stond, er als de rekenkamer was die voor de uitslagen zorgde, koerier was, parcourshulp met de schop in de grond, ringmeester bij de dressuur en vaardigheid was, schrijfster bij de dressuur en vaardigheid was, je in de vaardigheid stond, er als bouwploeg was, er als parcoursbouwer en parcoursbouwer assistent was, er als sponsor was, er als wethouder was die de prijzen uitreikte, er als deelnemer was, er als groom was, er als fotograaf was, er als reporter was, er als familie was, er als sponsorcommissie was, er als dierenarts en assistenten was, er als verkeersregelaar was, er als opruimer na de wedstrijd was, er als 'iedereen die ik vergeten ben' was.

 

IMG 2400

Marjoleen Veldkamp

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.