ahp kop

 28 Januari 2021

SGMW 2e dag foto's en einduitslag

Share

IMG 3024Het zit er helaas al weer op, maar we kunnen terugkijken op een bijzonder geslaagde Samengestelde Men Wedstrijd. Was het gisteren nog bewolkt en redelijk aan de frisse kant, vandaag was na een koude start, de zon bereid zich te laten zien op en rond het wedstrijdterrein.

Om 08.00 uur vertrokken de eerste aanspanningen voor het wegtraject om vanaf 09.00 uur zich op het binnenterrein, bij de hindernissen te laten zien. Vanaf het begin was het al goed druk want menig lid van Achter 't Peerd had zijn eigen fanclub meegebracht.

In een goed tempo was het daarna tot circa 16.30 een schitterend schouwspel waar zowel de deelnemers als de toeschouwers van hebben genoten.

De uitslagen van de hindernissen (aantal fouten en tijden) alsmede de totaaluitslag kunt u hieronder teruglezen.

De Baader Bokaal, de trofee voor het lid van Achter 't Peerd die na beide wedstrijddagen het beste resultaat heeft gescoord, ging dit jaar naar Jolien Veldkamp met haar tandem, die een spannende strijd Netty de Rooij achter zich liet, die de tweede plaats behaalde. De derde plaats bij de Baader bokaal was voor Adri Kros.

Na de prijsuitreiking, door Wethouder Berend-Jan Bussink van de gemeente Lochem, die van de pony's was om 14.30 uur en van de paarden net na 18.00 uur, gingen de deelnemers moe en tevreden naar huis, werd er nog flink opgeruimd en na een kort en gezellig bijeenzijn kon de organisatie niet anders dan tevreden en voldaan terugkijken.

Alle vrijwilligers, grondeigenaren, organisatie, TA, juryleden, rekenkamer, hindernisrechters, tijdwaarnemers, fritesbakkers, biertappers, horeca, technische dienst en diegene die vanmorgen al heel vroeg de Elzerdijk nog had gespoten tegen het stof en allen die we misschien per ongeluk zijn vergeten in deze opsomming, ontzettend bedankt.

Hieronder al vast weer een voorproefje van de foto's van vandaag. Morgenvroeg zijn ook de foto's van de dag van vandaag online te bekijken en te bestellen via deze link.

IMG 2921 IMG 3307
IMG 3379 IMG 3818
IMG 2909 IMG 2931
IMG 3388
IMG 3316

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.