ahp kop

 16 Januari 2021

Uitnodiging: Nationale menwedstrijd op 2e Paasdag in Rijssen

Share

achter n bosOp maandag 1 april (2e Paasdag) wordt wederom in Rijssen de bekende menwedstrijd gehouden. Deze samengestelde menwedstrijd bestaat uit 3 onderdelen, in de ochtend wordt gestart met de dressuur gevolgd door de vaardigheid. Rond 11.00 uur wordt begonnen met de marathon, het spectaculairste stuk van de wedstrijd, waarbij de deelnemers zo snel mogelijk door 6 hindernissen moeten rijden zonder fouten te maken. De hindernissen zijn opgebouwd op en rond het terrein van manege Achter'n Bos aan de Leijerweerdsdijk 11 te Rijssen.

Dit jaar zullen ongeveer 60 aanspanningen starten in de klasse 1, 2 en 3. Dit gebeurt zowel met pony's en paarden in enkel-, twee- en vierspannen. Deze wedstrijd telt mee voor het KNHS Kampioenschap.
Ter afsluiting van de wedstrijd is er dit jaar een speciaal programma met een spectaculaire roofvogelshow. Na afloop zal rond 18.00 uur de prijsuitreiking plaats vinden.

Overige activiteiten.
Dit jaar is ook weer aandacht geschonken aan het nevenprogramma voor het publiek. In en om de manege kan het publiek terecht voor een hapje en een drankje en zijn er allerlei zaken op het gebied van de paardensport. Tevens zijn er verschillende activiteiten voor de kinderen.
De toegang is voor iedereen gratis !

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.