ahp kop

 21 Januari 2021

Taartwerp ochtend?

Share

bouwen 23-3Een klein comite is vandaag nog even bezig geweest voor de wedstrijd:
Marjoleen, Jan en J@N hebben de planken die Rudie gebracht had in H4 gemaakt, in H5 nog een paar aanpassingen gedaan en het E-traject uitgemeten.

Wim Leppers kwam nog even belangstelling tonen (en gebak eten) en Dik Brokken kwam het resultaat van noeste arbeid van Monique en Rio tonen (de proefdruk zag er goed uit dames!)

Marjoleen had teveel taart bij zich en dacht thuis nog een keer te kunnen delen helaas dacht de koude en harde wind hier anders over en groeit er volgende week misschien wel een taartboompje naast de ingang van het clubgebouw.
Iedereen kan sinds vandaag weer zien dat de wedstrijd dichterbij komt: vandaag zijn Wim en Ab (waarschijnlijk met nieuwe bouten, de oude stonden echt gewoon in het schuurtje) druk doende geweest om de aankondigingsborden op de bekende plaatsen te zetten, goed werk mannen!
Peter en Rik (geassisteerd door Marcel en Jaap vd Windt) hebben we nog dressuur zien oefenen, we hopen dat ze zonder bevriezingsverschijnselen weer thuisgekomen zijn!

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.