ahp kop

 17 Januari 2021

Uitnodiging: Bronckhorster Paarden Meerdaagse

Share

bronckhorster paarden meerdaagse 2013Van de organisatie van de Paarden Meerdaagse Bronckhorst mochten wij de volgende uitnodiging ontvangen. Uit de wandelgangen begreep de redactie van de website dat er al wel een aantal leden zijn, die hieraan wilden meedoen. Lijkt het je wat, 3 dagen lekker rijden door de omgeving van Hengelo (G), wacht dan niet langer en meld je aan.

 

Geacht secretariaat en belangstellenden,

 

Na geslaagde 5 edities zal de Stichting Bronckhorster Paarden Meerdaagse weer een paarden meerdaagse organiseren en wel op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 mei a.s.

 

Vanaf evenemententerrein de Hietmaat in Hengelo (Gld.) wordt iedere dag gestart in steeds een andere richting zodat er volop genoten kan worden van de schitterende gemeente Bronckhorst met z'n coulisselandschap gestoffeerd met schitterende boerderijen en landgoederen alsook natuurgebieden, bossen, mooie doorkijkjes en vergezichten.

 

Inschrijving is mogelijk tot 10 mei voor zowel ruiters als aanspanningen. U kunt op de site www.bronckhorsterpaardenmeerdaagse.nl meer info vinden. Tevens kunt u hier het inschrijfformulier downloaden welke u kunt mailen naar:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Met vriendelijke groet,

 

Secretariaat Bronckhorster Paarden Meerdaagse

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.