ahp kop

 24 Januari 2021

Netty 3e bij district kampioenschap

Share

Netty NijkerkZaterdag de 16e maart was het al weer vroeg dag voor Dick, de altijd aanwezige van alles man, koetsier Netty en groom Geraldine. Na het borstelen en poetsen van pony en koets vertrokken ze met auto, trailer en natuurlijk Hayko in de trailer naar Nijkerk om aldaar deel te nemen aan de District kampioenschappen van het Mendistrict Oost bij de pony's enkelspan klasse M.
De hal in Nijkerk was strak versierd met paarse doek en witte linten en dat maakte op Hayko toch wel een wat vreemde indruk. Zeker in een van de hoeken waar het witte lint ook nog los hing en wapperde.
Tegen 11.30 uur was Netty als eerste aan de beurt en zelf was ze niet helemaal tevreden met de door haar neergezette proef.

De fanclub en haar persoonlijke trainers (ja die waren er ook allebei) die waren meegereisd waren best wel tevreden zoals Netty had gereden met Hayko, maar uiteindelijk vond de jury dat de proeven mochten worden beloond met 195 en 183 punten en die hebben tenslotte toch het finale oordeel.

Bij de prijsuitreiking bleek dit behaalde puntenaantal niet genoeg was voor een eerste plek, maar wel voor de derde plek. Netty, Geraldine en Hayko van harte gefeliciteerd met dit resultaat.

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.