ahp kop

 24 Januari 2021

Geen ploegen zaterdag 16 maart

Share

niet ploegenVan onze correspondente aan de overkant van de IJssel:
Om teleurstelling te voorkomen; we gaan er vanuit dat zaterdag het ploegen niet doorgaat. De huidige weersomstandigheden, vorst overdag en matige tot strenge vorst 's nachts en hier en daar een sneeuwbui hebben tot gevolg dat de grond er nog niet echt rijp voor is.Ook de weersvoorspellingen voor de komende dagen en ook voor zaterdag de 16e zijn niet echt gezellig. Bovendien is het de vraag of de ploeg überhaupt de grond in wil. Reken er dus maar niet op dat er iets met paarden te zien is in de Hallse Enk.

Misschien dat we in het najaar nog een keer een poging doen om te gaan ploegen, dan horen jullie het natuurlijk ook. Oftewel we gaan dus nu niet ploegen, jammer maar vadertje winter heeft nog even een aanval ingezet en dat heeft helaas tot gevolg dat we nu echt niet op het land aan het werk kunnen.

Maar als u wilt komen helpen bij de verdere opbouw van de hindernissen voor de SGMW kunt u alsnog aan de gang op ons clubterrein aan de Elzerdijk. Handschoenen, een warme muts alsmede winterkleding zijn waarschijnlijk geen echte luxe. Rondom 09.00 uur is er koffie en dan gaan we weer aan de gang.

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.