ahp kop

 22 Januari 2021

We gaan alsnog ploegen op 26 oktober

Share

Helaas was er in het voorjaar het weer er niet naar, te koud en vorst in de grond, dus toen afgelast en nu alsnog de mogelijkheid tot ploegen. 

 

foto van de maand dec janVan de Carroussel groep Hall en omstreken, zeer goede bekenden van velen van Achter 't Peerd, hebben wij een wederom een uitnodiging mogen ontvangen om te komen ploegen op zaterdag 26 oktober vanaf 10.00 uur tot circa 13.00 uur. Er is koffie. Even bellen als je wilt komen ploegen met: 0575-476226, of mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heb je nu altijd al eens willen leren ploegen onder de deskundige begeleiding van Jan Wolters en consorten of ben je al zeer ervaren, iedereen met een paard of pony waar van je denkt die kan het of wil het wil leren en lid is van Achter 't Peerd is van harte welkom.

Ook als je wilt komen kijken naar zeer ervaren ploegers of zij die het voor het eerst doen, je bent van harte welkom.

LET OP: Het is van belang om te weten dat het terrein waar we zullen gaan ploegen in de bebouwde kom van Hall ligt, aan de Hallseweg. Dit is de doorgaande weg door het dorp richting Eerbeek. Dus als u wilt komen kijken, niet bij de Kleine Blaar aan de Langedijk 14 in Hall, maar in het Dorp Hall. Anders staat u straks bij Erve Wolters om naar het ploegen te kijken en dan zijn wij er niet.

Dit aanbod geldt wel ijs en weder dienende dus houdt de website  en onze Facebookpagina in de gaten.

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.