ahp kop

 20 Januari 2021

Evenementen kalender 2013

Share

activiteiten 2013Eefde 1 maart 2013. Gisteravond 28 februari, is op de Algemene Leden Vergadering de Evenementen kalender voor 2013 vastgesteld.

U vindt de evenementen kalender terug via deze link of anders in het menu bij Agenda en den Evenementen AtP. Hier kan eventueel nog wel wat aan veranderen of worden toegevoegd. Dus kijk regelmatig op deze agenda voor de laatste data en activiteiten.

 

 

 

Zoals u kunt zien zijn er nog wat gaten in de organisatie, dus als u ook eens een tocht/activiteit wil organiseren, schroom niet en neem contact met ons op via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel een van de bestuursleden even en wij, het bestuur, helpen u graag verder. De deelnemers zijn u op voorhand al bijzonder erkentelijk voor datgene dat u wilt gaan organiseren.

Regelmatig ontvangen wij ook uitnodigingen van andere verenigingen om deel te nemen bij een van hun activiteiten. Deze vindt u terug via het menu Agenda en dan Overige evenementen of via deze link.

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.