ahp kop

 27 Januari 2021

Voskamp Bokaal 2013 (update met foto's)

Share

Hans H

Vanaf heel vroeg in de ochtend waren vele leden van Achter t Peerd al afgereisd naar de manege in Laag-Soeren om te assisteren bij de Voskamp Bokaal die ook dit jaar weer een vol en goed programma kende.

Ook waren er diverse leden die met wisselend succes deelnamen. Eugene Mulling was net voor de middag in de ring en legde een mooi parcours af, helaas net niet goed genoeg voor de finale, maar hij wist wel wat er aan scheelde en ging hard trainen dit jaar om volgend jaar nog beter aan de start te verschijnen. 

Rein hOok Adri Kros zagen we net niet terug in de finale. Bij de vierspan pony's waar we vertegenwoordigd werden door Rein Hazelaar en Arthur Dieperink, reden beiden een zeer strak parcours, maar ook zij kwamen net iets te kort om 's avonds nog een keer in de finale te mogen rijden.

 

 

 

 

 

 

Peter LPeter Lenselink, Hans Heus en Henk Garrits daarentegen legden het parcours zo snel af dat ze terug mochten komen in de finale 's avonds. Bij de Enkelspan paarden reed Peter uiteindelijk naar een vierde plaats.

 

 

 

 

 

 

 

henk GHenk Garrits werd eerste in zijn rubriek, tweespan paarden en Hans Heus evenaarde dit door ook als eerste te eindigen, maar dan bij de Vierspan paarden.

 

 

 

 

 

 

 

 

De Voskamp bokaal kon net niet verschalkt worden door Hans, die in de totaal uitslag uiteindelijk tweede werd. 

Hieronder zijn filmpjes te zien van een aantal leden van Achter t Peerd  die deelnamen (Arthur Dieperink, Peter Lenselink, Rein Hazelaar en Hans Heus). 

 

 

Foto's en filmpjes van diverse achtertpeerd leden gemaakt door Wieke zijn te zien via deze link: https://picasaweb.google.com/110248227832816336852/VoskampBokaalLaagSoeren23213?authkey=Gv1sRgCPvRiq2Hs6PNLw&feat=email#

Heel veel foto's zijn binnenkort te vinden via deze link: http://www.voskamphall.nl/new/ en dan laatste tab in menu bij Voskamp Bokaal

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.