ahp kop

 19 Januari 2021

Power Horse Competition Ambt Delden

Share

Zondagmorgen, het is droog de zon schijnt, dus eigenlijk schitterend weer om zelf te gaan rijden. Maar wij hadden besloten om eens een keer te gaan kijken naar Power Horse Competition en wel in Ambt Delden. Een indoor met die hele grote jongens en meisjes die dan de hindernissen en de pionnetjes rijden.

Langs de kant voel je de grond mee bewegen als die trekpaarden van zo'n 800 tot 900 kilo de vrij robuuste marathonwagen door de bak heen trekken. Het gaat vooral om het meedoen en de aanwezige deelnemers zijn zeer welwillend om van alles te vertellen over deze bijzonder vorm van Mensport.


Wat een belevenis om deze grote jongens aan het werk te zien en als ze van de zomer in Duiven komen voor een buitenwedstrijd gaan wij daar zeker weer kijken.

Hieronder een film van een van de deelnemers uit Oostkappelle, die het parcours afronde in een tijd van 2 minuten en 30 seconden, voorwaar een schitterende prestatie.

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.