ahp kop

 21 Januari 2021

Men-Clinic / training Gerard Leijten

Share

Clinic Stap en DrafVrijdagavond 15 maart 2013 organiseren de Menverenigingen Oud Gerij, Winterswijk en In Stap en Draf, Hengelo gld - in samenwerking met Mendistrict Oost - een Clinic / training o.l.v. Gerard Leijten uit Eersel. Gerard is gevraagd zijn kennis – met name van Dressuur en Vaardigheid – over te brengen op de zowel de recreatieve als op de meer gevorderde menner. U bent van harte uitgenodigd om deze clinic/trainingsavond bij te wonen.

 

 Over Gerard Leijten (1961)

Hij begint zijn mencarrière op 16 jarige leeftijd. Beginnend met enkelspan paard, start hij na zijn studie bedrijfskunde met een 2-span. En na het behalen van enkele nationale titels stapt Gerard in 1999 over naar de hoogste klasse: klasse 4.
Door zijn jarenlange ervaringen is Gerard nu uitgegroeid tot een professionele, internationale menner met als hoogtepunt de zesde plaats op het WK in 2007. Vanaf 2004 houdt Gerard zich ook bezig met het trainen van paarden. Veel van de door Gerard getrainde paarden worden nationaal en internationaal in wedstrijden succesvol uitgebracht. Ook als trainer en coach van vele menners in binnen- en buitenland levert hij hiermee een bijdrage tot vele successen. Voor meer info: www.gerardleijten.nl

De avond zelf

Er komen 4 aanspanningen in de baan die door Gerard 'onder handen' worden genomen en op zowel de recreatieve menner als de meer gevorderde menner wil Gerard het plezier van het mennen overbrengen. Ook beoefenaars van andere disciplines in de paardensport worden van harte uitgenodigd om deze leerzame clinic bij te wonen.

U bent vrijdagavond 15 maart welkom vanaf 19.30 uur bij manege de 'LANGE WILM', Nijmansweg 6, 7004 JB te Doetinchem. Voor een bijdrage in de kosten wordt een vrije gift gevraagd. Nadere info via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.