ahp kop

 28 Januari 2021

Al weer de laatste Spruitjesbokaal

Share

uitslag spruitjes bokaal

Het zit er al weer bijna op, onze Spruitjesbokaal, de indoor Dressuur en Vaardigheid in de winter van 2012/2013, nog een afsluitende wedstrijd op 9 februari en dan zullen uiteindelijk ook de totaal winnaars bekend kunnen worden gemaakt. En daar zijn we nog druk mee bezig zoals u hieronder kunt lezen.

Dit keer zijn er 48 starts in de dressuur en 34 in de vaardigheid.

De startlijsten zijn hieronder te vinden, door op de desbetreffende link te klikken:

 

Wat betreft de prijsuitreikingen op deze dag het volgende:

Na afloop van de vaardigheid voor de paarden volgt er een "sobere" prijsuitreiking van lintjes en resultaten voor de rubriekswinnaars. Dit zal dus zijn rond 14.00 uur.

Na afloop van de dressuur voor de pony's volgt er eveneens een "sobere" prijsuitreiking van lintjes en resultaten voor de rubriekswinnaars. Dit zal zijn rond 21.00 uur !!

Maar: Op dit moment zijn we nog volop in onderhandeling met diverse partijen voor een eventuele slotavond waarbij onder meer de diverse bokalen voor de verreden vier wedstrijden zullen worden uitgereikt. Het valt niet mee om een iedereen passende avond te kunnen vastleggen. Wellicht dat hierover reeds volgende week nadere mededelingen kunnen worden gedaan, en anders volgt dat zo spoedig mogelijk per mail en via de website en Facebook.

Voor de wedstrijdrijders, die aan tenminste drie van de vier wedstrijden hebbendeelgenomen, zijn er voor zowel de beste in de dressuur bij de pony's en de paarden wisselbokalen ter beschikking gesteld door Gert Hofs. Gert heeft in de afgelopen jaren op zijn manege in Westendorp, welke inmiddels echter is verkocht, jaar in jaar uit een wintercompetitie D+V georganiseerd en is dus eigenlijk de "vader" van de nu in Gorssel verreden wedstrijden. Tevens zijn er Achter 't Peerd D+V wisselbokalen voor de beste in de vaardigheid bij de pony's en de paarden, eveneens indien aan tenminste drie wedstrijden is deelgenomen.

Voor de hobbyrijders zijn er de Spruitjesbokalen, te weten:
• Beste dressuur leden Achter 't Peerd
• Beste vaardigheid leden Achter 't Peerd
• Beste dressuur overige deelnemers
• Beste vaardigheid overige deelnemers.

We hopen er weer een mooie dag van te maken komende zaterdag. Tevens hopen we dat van de deelnemers de nodigen zich hebben weten te plaatsen voor de Districtskampioenschappen D+V van het Mendistrict Oost.

Rest ons nu reeds alle vrijwilligers, rijders, juryleden, bestuur en medewerkers van Semper Fidelis te bedanken voor deze mooie wintercompetitie.

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.