ahp kop

 23 Januari 2021

Foto van de maand Feb en Mrt 2013

Share

Afgelopen maanden december en januari was er al weer de achtste prijsvraag voor de foto van de maand. Gevraagd werd naar het twee personen die op de foto stonden. Ook de tip hielp klaarblijkelijk.

foto van de maand dec jan

Het waren dus Rudi en Dik Brokken stug aan het ploegen.

Duidelijk een stuk makkelijker dan de vorige foto van de maand, want we mochten vele inzendingen ontvangen. Uit de hoge hoed met juiste antwoorden komt dit keer Marcel Berendsen tevoorschijn. Van harte gefeliciteerd met de eeuwige roem en vermelding in de eregalerij der eeuwige glorie op de website.

Ook juiste inzendingen werden onder andere ook ontvangen van: April Klein Nulend, Doortje Rood, Geraldine Stuiveberg, Sietske Bezemer en Sabine van Lier. Monique Brokken zat met der handen in het haar en wist het echt niet. Helaas zat het er deze keer net niet in voor hen, maar daarom een nieuwe kans in dit clubblad en op de website. Er waren zoals altijd wel weer een aantal leden die meenden het te weten, maar die dan vergeten hun oplossing in te zenden. Ook ontving de redactie wederom een groot aantal "vind ik leuks" via onze Facebook pagina, dus als je het denkt te weten, deelnemen kan ook via de Facebook pagina van Achter 't Peerd.

Voor de maanden februari en maart, hebben we een foto mogen ontvangen uit een oude doos van een toen nog jongeling, die we nu regelmatig op de bok zien, wel wat grijzer en wijzer, maar noch immer vrolijk gemutst . Het gaat in dit geval om de persoon die zich op de pony bevindt.

foto van de maand feb mrt

Onder diegenen die weten, of denken te weten wie er op deze foto staat (het gaat om de jonge knappe vent, gezeten op de pony) en dit dan mailt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. wordt een attentie verloot. Mocht u geen E-mail tot uw beschikking hebben, dan mag u ook een briefje met de oplossing en uw naam geven aan een bestuurslid, die dan zal zorgen dat uw oplossing aan het juiste adres wordt bezorgd.

Indien er meerdere inzendingen zijn die het goed hebben, wordt er geloot. Dus puzzel ze en laat weten wie het is die we zoeken.

Voor diegenen die het niet direct weten hier nog wat tips:
De voornaam is de naam van de koning van de ronde tafel en
de achternaam staat hieronder in een rebus

dieprink

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.