ahp kop

 20 Januari 2021

We laten ons toch niet kennen

Share

Uitje 29 december

Vandaag 17 december, zijn er nog enkele plekken over in de bus, waar toch zeker 48 personen in mee kunnen, sterker nog we hebben eigenlijk net niet, of net wel genoeg aanmeldingen om lekker op reis te gaan. Nog een paar erbij en dan kan de reis echt lekker doorgaan.

Nou hebben ze mij geleerd, dat Paardenvolk gevraagd moet worden, dus bij deze vraag ik jullie, leden van Achter 't Peerd, of jullie mee willen gaan op ons jaarlijkse uitje, de alternatieve kerstrit van 2012.

We gaan koetsen bekijken en horen wat daarover te vertellen valt, met koffie natuurlijk, tuigpaarden zien en zien en horen hoe je die opleidt en ze naar een hoog nivo brengt, ook weer met koffie en een borrel, onderweg een gezellige chauffeur of chaufeuse, onderweg ook weer koffie, een lunchpakket en ter afsluiting een heerlijk ouderwets stamppot buffet.

Wie wil dat nou niet op 29 december, dus zet je over je schroom heen en meld je aan bij Rudi of Annemarie (Rudi Brokken, mai lDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of telefonisch: 06-2084 6266 of bij Annemarie Rietman-Koopman mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor deze bijzondere dag

Programma, vertrektijden en details te lezen via deze link

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.