ahp kop

 3 December 2020

Indoor-marathon Hellendoorn 2012

Share

Rein Hazelaar succesvol na een spannende strijd

Terwijl een groot deel van de vereniging zich bezig hield met de Indoor D&V wedstrijd of de Jachtrit, waren er andere leden die deelnamen aan een indoor-marathon wedstrijd in Hellendoorn.

Op zaterdag werd in manege 't Oale Spoor het NK indoor-marathon voor Shetlanders verreden.
Rein Hazelaar was met zijn vierspan bonte shetten verwikkeld in een spannende strijd, waarbij hij in de 1e manche een 1e tijd liet noteren, maar met 1 afgeworpen balletje stond hij 2e.
In de 2e manche liet hij alle balletjes liggen, maar degene die tussentijds 1e stond ook, waardoor het erg spannend werd welke tijd ze gereden hadden. Rein trok hierbij aan het kortste eind: met iets minder dan 4 seconden verschil over 2 manches mag hij zich dit jaar weer Nederlands Kampioen noemen!


Op zondag werd een 'gewone' indoor-marathon verreden, waar alle andere aanspanningen aan mochten deelnemen.
Eugene Mulling reed een 7e tijd in het 12 tellende deelnemersveld, maar door 3 afgeworpen balletjes viel hij terug naar een 8e plaats na de 1e manche. In de 2e omloop reed hij een 8e tijd en met 4 balletjes zakte hij nog een plaatsje, waardoor hij in totaal genoegen moest nemen met een 9e plaats.

dagatp184rein   menduro-eugene
 Rein tijdens de Dag van Achter 't Peerd 2012    Eugene in actie tijdens de Menduro 2012

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.