ahp kop

 18 Januari 2021

Jachtrit 2012

Share

PC130014Eigenlijk kent elk menjaar alleen maar hoogtepunten. Een van de ritten die daar zeker ook bij hoort, maar niet elk jaar op de agenda staat, is de Jachtrit. In 2011 is deze ook verreden, na 2 jaar niet te zijn gereden, vanwege de weersomstandigheden.

De rit wordt door Patrick Egbertzen georganiseerd in het kader van de Slipjacht Joppe en er zijn geen kosten aan verbonden. De rit vind plaats op zaterdag 15 december. De verwachting is dat we circa 15 km zullen rijden maar we zullen ook regelmatig stilstaan om het jachtveld (ongeveer 50 ruiters in vol ornaat) met trompetten en jachthonden aan ons voorbij te zien gaan.

 

De slipjacht is in 2009 en 2010 helaas niet door gegaan door de weersomstandigehden c.q. bodemgesteldheid, dus we hopen dat het dit jaar wel door gaat. Exacte begin en eind tijden worden bij de aanmelding vermeld, maar als richttijd houden we tussen 11:00 en 15:30 aan, waarbij we zo rond de klok van 11.00 uur verzamelen bij het clubgebouw aan de Elzerdijk.

 

PC130013Let Op: Vanwege de soort rit is er slechts een beperkt aantal deelnemers (niet meer dan 10 aanspanningen) dat mee kan rijden. Dus wees op tijd met aanmelden. Opgeven via Patrick Egbertzen, via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

En nu maar hopen op goede, mooie weersomstandigheden op 15 december en de dagen daaraan voorafgaand, zodat ook deze jachtrit dit jaar weer kan worden toegevoegd aan de gereden ritten van het menjaar 2012.

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.