ahp kop

 28 Januari 2021

Uitleg nieuwe website

Share

 uitleg 2012

Dinsdagavond 20 november kwamen 8 personen bij elkaar in het Hart om uitleg te krijgen over het bijhouden van de website van onze koetsiersvereniging. Sinds september van dit jaar werken we namelijk met een nieuw systeem om de website bij te houden en deze mensen deden dit in het verleden ook. Dat was de reden dat zij deze avond volledig werden ingewijd in het maken en onderhouden van de nieuwsartikelen.

Aan de hand van een presentatie en voorbeelden werd aan hen uitgelegd hoe dit in zijn werk gaat. Naast leerzaam was het ook een gezellige avond. Vanaf vandaag zijn er dan ook weer meerdere mensen die de website kunnen bijhouden zodat ook daar weer geldt: vele handen maken licht werk.

Mocht het zo zijn dat u ook wel eens wat nieuws op de website zou willen plaatsen dan kan dat altijd door het nieuws, graag met foto, te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Als u zegt ik wil ook wel een bijdrage leveren aan het bijhouden van de website of aan onze Facebook pagina neem dan gerust contact op via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan komen we daar zeker uit.

Achter 't Peerd voor jong en oud, van authentiek tot samengestelde wedstrijd en voor boeren, burgers en buitenlui, is dus ook via onze website en onze Facebook pagina altijd bij de tijd.

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.