ahp kop

 21 Januari 2021

24 november dressuur/vaardigheid

Share

 

Beste Deelnemers aan de Dressuur en Vaardigheidswedstrijden in Gorssel op 24 november,

Na zoveel mogelijk rekening te hebben gehouden met alle wensen en verzoeken zijn we tot de definitieve startlijst gekomen voor de D+V wedstrijd te Gorssel op zaterdag 24 november a.s.

Bekijk de lijst op de website heel goed, hij wijkt hier en daar af van het eerdere toegezonden indeling teneinde iedereen zoveel mogelijk tevreden te stellen.

Het secretariaat is op de wedstrijddag geopend vanaf 07.30 uur en is op de wedstrijddag te bereiken onder nummer: 06-55151787.

Tip: Denk aan de cap en helm voor zowel dressuur als vaardigheid !!!

De startlijsten staan tevens op startlijsten.nl. Zoek daar dan op Gorssel, 24 november en dan menwedstrijd.

Nog even ten aanzien van de overige drie wedstrijden: Gezien het toch forse aantal afmeldingen voor de wedstrijd op 24 november a.s., met name voor de vaardigheid en om welke redenen dan ook, zullen we de komende weken bezien of de andere drie wedstrijden niet volgens het aloude schema “eerst allen dressuur, dan allen vaardigheid” verreden zullen worden.

In dat geval zal er voor nieuwe aanmeldingen een wachtlijst worden ingesteld. Het is organisatorisch ondoenlijk om twee keer een vaardigheidsbaan te plaatsen voor een relatief kleine groep deelnemers.

Vanzelfsprekend zullen wij U hierover tijdig berichten.

Voor TOM-TOM gebruikers: Locatie instellen op Flierderweg 11, 7213 LT Gorssel.

Tot ziens op zaterdag 24 november

Wij wensen U allen een geslaagde maar bovenal gezellige wedstrijddag toe.

 

namens Koetsiersvereniging Achter ‘t Peerd,

Netty de Rooij / Belinda Korten, wedstrijdsecretariaat.

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.