ahp kop

 19 Januari 2021

Wereldkampioen Boyd Exell Ermelo

Share

Tweevoudig wereldkampioen vierspannen Boyd Exell komt op woensdagavond 20 februari naar het KNHS-centrum in Ermelo. De in Groot Brittannië woonachtige Australische topmenner gaat in een exclusief rondje instructie aan de slag met een aantal Nederlandse aanspanningen.

boydBoyd Exell is naast vierspanrijder ook een begenadigd en succesvol trainer die zijn kennis graag overdraagt op jonge en talentvolle menners. Tijdens dit zeer leerzame en unieke KNHS rondje instructie op woensdagavond 20 februari werkt Boyd Exell met een aantal aanspanningen van eigen bodem.

De 40-jarige Boyd Exell behoort al jaren tot de absolute wereldtop. Zo won hij dit jaar in Riesenbeck voor de tweede opeenvolgende keer de wereldtitel bij de vierspannen.

 

Eerder dit jaar schreef hij in Bordeaux voor de vierde keer de Wereldbekerfinale indoor vierspannen op zijn naam. De sympathieke professional won dit jaar ook voor de vijfde keer in zijn carrière de prestigieuze internationale vierspanwedstrijd in Aken.

De avond wordt gehouden in de Prins Willem-Alexanderhal van het KNHS-centrum en begint om 19.30 uur. De avond duurt tot 22.30 uur en de entree is € 15,- per persoon.

Wil je de avond bijwonen, dan kan je je van tevoren aanmelden per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.