ahp kop

 18 Januari 2021

We zijn er klaar voor, de dag van .....

Share

dag van klaar 1Vlaggen gehesen, palen in de grond, pionnen opgesteld, de tent staat er koffie op voorraad, broodjes en beleg gehaald, snert meegenomen, bokbier gecontroleerd, frisdank geinventariseerd, hindernis opgebouwd, water in de waterbak, doeltjes geplaats, borden voor parkeren, stoelen en tafels in de tent, kleedjes op de tafels, buffet gereed, dressuurhekjes geplaats, etc etc.

Laat de Dag van AtP morgen maar beginnen. De bouw en horeca ploeg heeft zich er vandaag vol op gestort en het dient te worden gezegd het ziet er weer puik uit.

 

Meer dan 25 deelnemers, die morgen trappelend gaan beginnen aan de "uithoedingsproef"van het jaar 2012. De Dag van Achter 't Peerd, waarop alles mag en niets moet.

Wie gaat er dit jaar met de eeuwige roem en de wisselbeker naar huis na een hoopvol zonovergoten dag met een verwachte zeer frisse start.

Wil je het weten, kom dan morgen naar het clubterrein aan de Elzerdijk en bytheway ook de nieuwe clubkleding ligt er dan en kan gepast en besteld worden.

"Voor het weer zorg ik" zei een bekend lid van de vereniging vanmiddag nog, de rest moeten jullie zelf doen en dat gaat lukken, dunkt me.

Oant moarn

dag van klaar 3 dag van klaar 3

 

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.